logo

Wie A zegt, moet ook A laten zien

Om gehoord te worden door uw doelgroep, moet u uw boodschap ook laten zien. Dat kan op veel manieren. Een tijdelijk reclamedoek aan uw bedrijfspand, de permanente belettering van uw bedrijfswagen of een blijvende boodschap die u op een effectieve manier achterlaat. Apart reclame, ontwerp en advies zorgt dat u in uw eigen stijl uw boodschap kunt uitdragen.

Aanzien in en om uw bedrijfspand

Op uw eigen terrein laat u goed zien wie u bent met de aankleding en inrichting van uw bedrijfspand. Gasten die u ontvangt zullen uw handtekening herkennen in de manier waarop u ook non-verbaal communiceert. U kunt daarbij denken aan:

Vlaggen op het buitenterrein of aan uw gevel Bewegwijzering naar of in uw pand 

Borden aan uw gevel of op de route naar uw bedrijf toe Bedrijfskleding en ander textiel

Bedrukt serviesgoed, reclamepennen en kleine attentiesIngelijste posters of posters in frames

Aandacht trekken op vreemd terrein

Op plekken waar uw mogelijke klanten zijn, daar bent u natuurlijk ook het liefst! Maar u kunt niet overal en altijd zijn. Toch? Apart heeft wel een aantal ideetjes over hoe men u toch overal tegenkomt en zal onthouden wie u bent. Denk bijvoorbeeld aan:

Kalenders | Bureauleggers | Reclamepennen en kleine attenties
Schrijfblokjes en post-it's met uw bedrijfsgegevens

Aanwezig in het straatbeeld

U zit niet stil en uw doelgroep ook niet. Maar maakt u gebruik van de juiste middelen, dan bent u niet te missen. Dacht u al eens aan:

Het beletteren van uw wagen(park) | Het plaatsen van borden op plekken waar u aan het werk bent

De bewegwijzering naar uw pand toe | Uw gevel als communicatiedrager van uw acties


Het zijn maar een paar voorbeelden van wat er kan. Apart verzamelde al wat voorbeelden uit eigen opdrachten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem gewoon even contact op.