logo

Aangenaam!

"Apart reclame, ontwerp en advies is mijn bedrijf. Mijn naam is Dolly Lotthrinkx- van Breda. Als klein meisje kwam ik al in de drukkerij van mijn vader. Je raakt daar al snel onder de indruk van de grote vellen papier die door een grote drukpers gaan. Ik zag stapels papier met de mooiste opdrukken voorbij komen. Heel gek is het dus niet dat ik in Utrecht op het grafisch lyceum de opleiding tot grafisch ontwerper ging volgen. En ondernemen? Daar had ik natuurlijk ook al aan kunnen ruiken. De start van Apart reclame, ontwerp en advies was dus ook eigenlijk heel gewoon."

Van sprekende huisstijl tot feestelijke uitnodiging

Apart geeft vorm aan elke uiting voor zakelijke en particuliere klanten. Sprekende huisstijlen, stijlvolle brochures, pakkende posters, heldere belettering van bedrijfswagens, representatieve reclamepennen maar ook een feestelijke uitnodiging of een persoonlijk geboortekaartje. Het zijn zomaar een aantal projecten die Apart graag oppakt. De omvang van de opdracht of de omvang van de opdrachtgever is voor Apart niet maatgevend voor de energie waarmee een klus wordt opgepakt. Elke klant en elk project mag rekenen op alle aandacht en oog voor detail.

Slim meegedacht, daar profiteert u van

Beginnen met een brainstorm samen; dat kan. Hebt u al een idee? Apart reclame, ontwerp en advies zet het graag voor u op papier. Het is maar net hoe u het project graag wilt oppakken. Wat Apart in elk geval biedt is uitgebreide kennis van vormgeven in combinatie met net zoveel kennis van drukwerk en druktechnieken. De ontwerpen en uitwerkingen van uw idee├źn kunnen altijd rekenen op een scherpe kijk op de kosten van het drukwerk. Ideale formaten, voordelige oplages, passende papiersoorten en slim kleurgebruik werken kostenbesparend. Daar profiteert u van.

Brede opdrachten en korte deadlines

Goed om te weten. Bij Apart kunt u elke communicatieopdracht neerleggen. Apart heeft een netwerk van fotografen, drukkerijen, illustratoren, tekstschrijvers en premiumleveranciers. Opdrachten worden snel opgepakt en als de opdracht erom vraagt wordt er ook buiten kantooruren stevig doorgewerkt om uw deadline te halen. Dat werkt voor u net even beter.
Voor voorbeelden van projecten met een Apart tintje kijkt u hier. Wilt u meer weten of kennismaken? Neem gewoon even contact op.