logo

Apart is niet altijd beter

Soms moet je een verhaal gewoon vertellen op een manier die iedereen begrijpt. Daarom vindt Apart reclame, ontwerp en advies dat niet elk ontwerp apart hoeft te zijn. Wel goed, afgestemd op de doelgroep en passend bij de afzender. Daarom stopt Apart de ontwerpkracht vooral in het maken van een effectief ontwerp. Daarin is Apart gewoon beter.

Uw boodschap uitdragen en doelen bereiken

Ontwerpen die Apart maakt zijn bedoeld om een boodschap over te brengen. Uw boodschap. Zakelijk hebt u misschien het doel om met een actie extra omzet te maken. U wilt zorgen dat uw naam bekend is bij de doelgroep en dat ze u weten te vinden. Of u wilt wat sympathie oproepen zodat u werk gegund wordt. Een goed ontwerp voor een huisstijl, brochure, website, posters of bijvoorbeeld belettering helpt uw boodschap uitdragen en laat u uw doelen bereiken.

Deel het met familie en vrienden

Als particulier zijn er ook allerlei momenten waarop u vrienden en familie iets wilt vertellen. De geboorte van een kleintje of dat wat u te vieren hebt. Of misschien organiseert u vanuit uzelf een mooi initiatief waarbij u anderen graag wilt betrekken met een actieflyer of een poster. Ook voor al deze opdrachten kan Apart op basis van een vooraf afgesproken prijs snel een ontwerp maken en het drukwerk leveren.

Trek positieve aandacht

Met ontwerpen van Apart trekt u altijd op een positieve manier de aandacht. U kunt rekenen op een kwalitatief goed ontwerp dat hout snijdt. Daar ligt een gedegen grafische opleiding aan ten grondslag. Apart ontwerpt met plezier en heeft al flink wat 'vlieguren' gemaakt. Apart verzamelde al wat voorbeelden uit eigen opdrachten. Meer weten? Neem gewoon even contact op.